SVJETSKA MODA

Sestre koje osvajaju svojim stilom

Moda je zabavnija u dvoje

blogerice 
Mnogo miješanja uzoraka, sukobljavanja boja i ekstravagancija sa zajedničkim nazivnikom zabave... Zvuči kao uobičajeni modni blog? Možda jest, no ako navedeno dolazi u duploj verziji, priča postaje zanimljivija. Dobro znamo da je u dvoje sve zabavnije, pa tako i moda, a to nam unazad dvije godine do znanja daju Stef i Jess, modno usklađene sestre iz Australije koje se kriju iza bloga 'How to Live'.

Svoj blog su započele kako bi jedna s drugom dijelile svoje modne kombinacije kada je Stef otišla na šest mjeseci živjeti u Pariz, no nije trebalo proći mnogo vremena da njihov blog i stil postanu internetska senzacija. S 21 i 25 godina, lijepe Australke sakupile su preko 100 tisuća obožavatelja na Instagramu, počele su dobivati pozivnice na svjetske Tjedne mode, surađivati s brandovima poput Windsor Smith and Princess Polly te pokazivati svijetu kako dobro znaju živjeti.
 
modne blogerice
Uz život, očigledno je i da s kombiniranjem i onih najzahtjevnijih komada nemaju problema. Najčešće ih se može vidjeti u istim ili sličnim komadima stiliziranim na potpuno drugačiji način, što ih čini pravim plijenom za street style fotografe na tjednima mode. Vojska obožavatelja ih voli i zato što kombiniraju mnoštvo cjenovno prihvatljivih high street komada s ponešto dizajnerskih. Uz blog, Stef i Jess su stilistice, a rade i na postavljanju vlastite online trgovine muške odjeće.
 
blogerice 
 
blogerice 
blogerice 
 
 
 
 
 
 
  
 
M.M.
photos: how to live 
Objavljeno: 24.11.2014. u 12:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p