SVJETSKA MODA

Sestre Olsen za Net-a-Porter

Poznate blizanke pozirale za on line izdanje The Edit magazina!

Mary Kate i Ashley Olsen posljednjih nekoliko godina sve se više posvećuju dizajniranju za svoj popularni brend The Row pa nisu prisutne na crvenim tepisima, javnim događanjima i u modnim magazinima kao prije. Zato nas je jako razveselio ovaj mini editorijal koji su snimile za on line magazin Net-a-Portera, The Edit čije fotografije potpisuje Miguel Riveriego.

Lijepe sestre su naravno odjevene u kreacije iz brenda The Row koje i najčešće promoviraju kada se pojave na nekom javnom događanju, a kombinacije su upotpunjene nakitom s potpisom Ane Khouri i Ileane Makri. Osim odličnih fotografija, Mary Kate i Ashley su za The Edit dale zanimljiv intervju u kojem su otkrile detalje o pokretanju danas jako popularnog brenda.

"Vidjele smo da postoji rupa na tržištu koju možemo popuniti. Znale smo da ne postoji brend koji nudi bazične kreacije u luksuznim tkaninama. Ako nosite neki dizajnerski komad koji je specifičan, treba vam nešto bazično i jednostavno za kombiniranje. Naprimjer, ako nosite Chanelovu jaknu trebate neutralan dizajn koji možete nositi ispod toga, no on mora biti podjednako luksuzan i kvalitetan kao i Chanel. Nadamo se da u našoj ponudi to možete i pronaći." ispričale su za The Edit.

 

A.B.

photos: net-a-porter

 

Objavljeno: 22.10.2013. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p