SVJETSKA MODA

Showroom Etne Maar i Ivica Klarića

FASHION.HR PLUS powered by Beck's revija u zadarskom Arsenalu.

Jučer je u zadarskom Arsenalu, spomeniku nulte kategorije, u sklopu projekta FASHION.HR PLUS održan drugi po redu  showroom s modelima Ivice Klarića i Etne Maar (modne marke iza koje stoji dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik), a osim njhovih kolekcija, posjetitelji su imali priliku vidjeti i novi model Opela, GT.

Nabori, volumen i asimetrija osnovne su tendencije Etne Maar. Uz bazne balon suknje u kombinaciji s kratkim jaknama, pojavljuje se i linija platenine, obilježena prslucima-šalovima i vestama-jaknama. Uz crnu, sivu, plavu i nijansu cigle, kolekcija je potcrtana prugastim uzorcima.

A Ivica Klarić voluminozniji je nego smo navikli. Osim što je prepoznatljiv kroz modele tipa skinny hlača niskog struka sa stiliziranim mašnama-remenjem, uvodi široke košulje stisnute oko zapešća, kratke bermude i crno-bijele jakne s 3/4 rukavima. Uz nekoliko dnevnih haljina, predstavlja i one male-crne, kao i strukirane s naglaskom na 50-e.Kolekcija Ivice Klarića bila je upotpunjena cipelama Guido Sgariglia koje se mogu nabaviti u salonu cipela Ossessivo na Britanskom trgu 1 u Zagrebu. Svi viđeni modeli od sutra se mogu kupiti i u FASHION.HR STORE-u u Arsenalu, te u web shopu našeg portala.

Službeni make up potpisao je kozmetički studio Stella , a frizure kreativni tim Paula Mitchella.     Sljedeći Fashion.hr Plus (ponovno u Arsenalu) zakazan je za 23. studenoga, kada će svoje kolekcije predstaviti  Ivica Skoko i Mustre.

Objavljeno: 21.10.2007. u 09:22

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p