SVJETSKA MODA

Simone Rocha x H&M imaju kampanju koja će vas natjerati da poželite svaki komad!

Predivna modna priča koja plijeni pažnju!

Simone Rocha i H&M s ponosom predstavljaju fotografije i film za predstojeću kolekciju Simone Rocha x H&M. Snimio ju je Tyler Mitchell, u njegovom potpisu optimističnog stila, kampanja poziva ljude da zakorače u svijet Simone Rocha x H&M i iskuse osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije. Kampanja je priča o prijateljstvu, radosti i oda trenucima druženja i okupljanja. Poruka je to o nadi i radosti koja će se dogoditi kad se ponovno možemo sastati i okupiti kako bismo večerali, opustili se, nasmijali se, plesali.

Talenti predstavljeni u kampanji su dinamični pojedinci čijim se vještinama, izgledom i jedinstvenom ljepotom divi Rocha. Glumci Daisy Edgar-Jones i Micheal Ward, zvijezde u usponu, pojavljuju se uz glavnu plesačicu kraljevskog baleta Francescu Hayward, umjetnicu Faye Wei Wei, zadivljujuće modele Mouchette Bell i Aramish Mangi te glazbenicu Kelsey Lu - koja je napravila i soundtrack za film kampanje. Modeli, često prisutni u Rochinom svijetu -Tess McMillan i sestre Adwoa Aboah i Kesewa Aboah, prva aktivistica i model, a druga umjetnica i model.

Kampanja je snimljena u povijesnoj kući i vrtovima Great Dixter u Northiamu, istočni Sussex, Engleska, i prikazuje slijedove obroka i rituale koji dolaze s uživanjem u hrani i slobodnom vremenu; priprema i planiranje, pranje i postavljanje stolova, prezentacija svježih proizvoda, opuštanje.

Kampanja je rađena uz pomoć brojnih Rochinih dugogodišnjih suradnika; stilist Robbie Spencer, vizažist Thomas De Kluyver i frizerka Cyndia Harvey.

Htjela sam da kampanja uhvati i duh i zajednicu glumačke ekipe i da istraže odnose između prijatelja, prirode, obitelji i ženstvenosti. Stvarajući nešto prirodno, zaigrano i poetično u prekrasnom Great Dixteru. " ističe Simone Rocha.

Foto: PR
Objavljeno: 01.03.2021. u 13:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p