SVJETSKA MODA

Sita Abellán za bikini kolekciju inspirirana s Lil' Kim

U suradnji sa streetwear brendom Freak City

Sita Abellán

Španjolska it djevojka, techno DJ, model, glumica i zvijezda Rihanninog spota, ekscentrična Sita Abellán, našla se i na modnom zadatku i to u suradnji sa streetwear brendom is Los Angelesa, Freak City.

Sitina kolekcija, koja se sastoji većinski od seksi bikinija, komada zmijskog uzorka te mrežastih topova, debitirala je na festivalu MADE LA čiji je cilj vratiti modi kul reputaciju u Gradu Anđela. Uzevši u obzir Sitin posao techno DJ-a, inspiracija s Lil’ Kim čini se poprilično neočekivanom. "Nisam bila obožavateljica dok sam bila klinka, ali sam sada jako inspirirana njezinim stilom," izjavila je Abellán referirajući se na stil Lil' Kim tijekom 90-ih, ere kada je ova glazbena zvijezda nosila vrlo bizarne komade poput krznenog bikinija, trokutaste topiće s leopard uzorkom kao i mnoge druge odjevne predmete koji su neminovno privlačili pažnju, 

Sita se u brend Freak City zaljubila slučajno ga pronašavši na Instagramu, a prvi je puta posjetila njihovu trgovinu u Los Angelesu kada je 2015. stigla u ovaj velegrad da bi se pojavila u Rihanninom spotu “B*tch Better Have My Money”. "Bila je to ljubav na prvi pogled, a iz te zajedničke vizije kasnije se rodila suradnja," izjavila je Sita koja je ranije ove godine surađivala s poljskim streetwear brendom MSBHV. Premda su ovoj osebujnoj techno DJ-ici samo 23 godine, u posljednje je vrijeme izvršila ogroman utjecaj na raznim poljima, a to samo znači da je, i sama kaže, bliže svom vlastitom modnom brendu no ikad. 

Sita Abellán

T.L.
Foto: Instagram

Objavljeno: 21.06.2017. u 14:40

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p