SVJETSKA MODA

Skupo vs. prihvatljivo

Ludujemo za avijatičarskom jaknom!

Za ovotjednu kombinaciju možemo slobodno reći da nas je inspirirala hrvatska trendseterica Jelena Popović Volarić koja je treću večer Dove Fashion.hr-a oduševila svojim ležernim stylingom. Avijatičarska jakna je polako ali sigurno postala model koji svaka trendseterica želi imati u svom ormaru, a popularnost koju je izazvao Burberry model možemo s punim pravom usporediti sa Balmain jaknom od prije godinu dana. Svi pričaju o ovom modelu, svi ga žele imati i svatko traži model koji će najbolje uklopiti u svoju garderobu. Sreća je ta što avijatičarskih jakni ima zbilja velik izbor, od najjeftinije za koju ćete najbliže morati otići u susjednu Sloveniju u H&M i izdvojiti 30 eura, do vrtoglavo skupe Burberry čija se cijena kreće oko 16.000 kuna. Iako ovu jaknu možete kombinirati na više načina nama se posebno sviđa u kompletu sa popularnim cargo hlačama. Da podignete kombinaciju savjetujemo prugastu majicu, a cipele neka budu opasno visoke i primjetne.

Dizajnerska kombinacija je spoj Burberry jakne, Current/Elliot hlača, T by Alexander Wang majice i Tory Burch odličnih cipela.

H&M u svojoj ponudi ima fenomenalnu avijatičarsku jaknu, Dorothy Perkins skinny model hlača sa džepovima, a omiljeni Topshop na svom webshopu nudi prugastu T-shirticu i otkačene cipele.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


JAKNA: Burberry (16.435kn), HLAČE: Current/Elliot (1.355kn) MAJICA: T by Alexander Wang (640kn), CIPELE: Tory Burch (2.140kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


JAKNA: H&M (220kn), HLAČE: Dorothy Perkins (240kn), MAJICA: Topshop (270kn), CIPELE: Topshop (1.080kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 01.10.2010. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p