SVJETSKA MODA

Solange Knowles postaje umjetnički direktor za Pumu

Vesela kolekcija stiže u veljači iduće godine!

Jedna od zanimljivije odjevenih pjevačica na svjetskoj sceni, Solange Knowles pohvalila se na svom Instagram profilu odličnom suradnjom. Solange je naime postala umjetnički direktor i kreativna savjetnica za poznati sportski brand Pumu i u veljači 2014. godine na tržište izbacuje kolekciju naziva Girls of Blaze Disc.

"Nakon što sam godinama bila kreativni direktor svih projekata vezanih uz svoju muziku, jako sam sretna i uzbuđena što konačno mogu obznaniti suradnju s kultnim brandom Puma. Konačno mogu izraziti svoju ljubav prema modi, dizajnu i fotografiji, okušati se u nečem novom i pokazati svima svoju vlastitu viziju. Kroz ljeto sam radila s četiri genijalna dizajnera, a rezultat je kolekcija naziva Girls of Blaze Disc koja je inspirirana Brazilom. Ne mogu biti sretnija rezultatom koji ćete imati prilike vidjeti početkom veljače iduće godine!" izjavila je Solange.

Pjevačica je na Instagram stavila fotografiju na kojoj možemo vidjeti jedan od modela koje je dizajnirala u suradnji s poznatim brandom. Sudeći po njezinom upečatljivom odjevnom stilu, očekuje nas izuzetno vesela, šarena i upečatljiva kolekcija.


A.B.

photo: Instagram

 

Objavljeno: 21.11.2013. u 20:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p