SVJETSKA MODA

Spektakularnom revijom u New Yorku predstavljena kolekcija Kenzo za H&M

Najiščekivanija kolekcija godine

Sinoć je na adresi Pier 36 u New Yorku održana spektakularna modna revija/show KENZO x H&M koju je za tu prigodu režirao modna legenda Jean-Paul Goude. Svi gosti uživali su u jedinstvenom doživljaju i zaigranoj energiji KENZO x H&M kolekcije dizajnirane od KENZO kreativnih direktora, Carol Lim i Humberto Leon. 

U ritmu posebno osmišljenog remiksa „Express Yourself“ Sam Spiegela, plesači, beatbokseri, zviždači i glabenici ujedinili su se da proslave ljepotu i moć individualne ekspresije. Kroz posebno osmišljenu koreografiju od KENZO suradnika, Ryan Heffington predstavio je KENZO x H&M kolekciju publici kroz vatrenu zaigranost, odvažne printove i žive boje. Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera Ice Cube.


“Ova noć bila je posvečena svemu onome što volimo kod KENZO x H&M – bila je zabavna, uzbudljiva i neočekivana proslava različitih svjetova koji su se tu večer ujedinili. Bila je to noć za pamćenje", izjavili su Carol Lim i Humberto Leon, KENZO kreativni direktori.

“Predstavljanje KENZO x H&M uistinu je bilo spektakularno. Predivno je bilo vidjeti kako ova kolekcija postaje stvarnost s nevjerojatnim printovima, bojama i energijom. Bila nam je čast što je Jean-Paul Goude režirao reviju i uhvatio našu istinsku esenciju. “ izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M.

Kolekcija KENZO x H&M bit će dostupna u preko 250 trgovina diljem svijeta, kao i online od 3. studenog.

Objavljeno: 20.10.2016. u 10:02
Tagovi: H&M, Kenzo, New York

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p