SVJETSKA MODA

Sportski komadi obilježili Versace reviju

Izvrstan Versace show na milanskom Tjednu mode
versace
Č
ini se kako Donatella Versace niti ovoga puta nije razočarala svoju publiku na milanskom Tjednu mode s kolekcijom za jesen/zimu 2017/2018. Pokazala je komade koji su potpalili glasine da odlazi s mjesta kreativne direktorice i palicu prepušta Riccardu Tisciju.

Kolekciju su obilježili šuškave jakne s kapuljačama, a gotovo svi komadi odisali su sportskim duhom i upravo to daje za naslutiti da Riccardo Tisci, koji je ovaj mjesec napustio Givenchy, dolazi na čelo talijanskog brenda, a upravo je on bio pionir kapuljača na modnim pistama. Donatella je objasnila kako je kolekciju napravila s ciljem da da podršku ženama kako bi se ujedinile, jer smatra da se nalazimo u trenutku u kojem bi se sve što su žene postigle, moglo izbrisati preko noći. Upravo zato su na nekim od Versace komada bili ispisani vidljivi natpisi poput loyalty, unity i courage.

Moćne haljine i ovaj puta našle su se na Versaceovoj pisti, ovoga puta s velikim šljokicama i lancima, dok su neke imale izrezane dijelove i duboke izreze za noge. Osim šuškavih jakni kolekcijom su vladali i džemperi, bomber jakne i bunde, a svi outfiti imali su za brend prepoznatljive jarke boje kombinirane uz klasičnu crnu, sivu ili tamnoplavu. Osim odjevnih komada i make up i frizure bili su jako upečatljivi. Modeli su imali upečatljive nijanse pramenova na kosi, a na očima intenzivno crno sjenilo naneseno bez blendanja pa je i ovaj beauty segment pojačao efekt cijele kolekcije. Ostaje nam za vidjeti hoće li ovaj sportski pomak u kolekciji pokazati da su nagađanja oko Donatellina povlačenja s čela brenda točna.

versace
versace
versace
versace
versace
versace
versace
versace
versace
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.02.2017. u 11:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p