SVJETSKA MODA

Sraz crvenih sandala

Aquazzura tuži Steve Madden za kopiranje

Aquazzura Steve Madden sandale  
Crvene sandale s resicama opkolile su Instagram profile trendseterica i definitivno su jedne od najpopularnijih sandala vruće sezone, no kada ih gledate na stopalama djevojaka u trendi ljetnim outfitima, nije vam posve jasno potpisuje li ih Aquazzura ili Steve Madden. 
 
Upravo zbog te brutalne sličnosti brend Aquazzura podigao je tužbu protiv Steve Maddena i to zbog kopiranja čak 3 modela cipela - Maddenovi Sharliet, Sassey i Lecrew modeli izgledaju gotovo identično kao i Aquazzurini Sexy Thing, Wild Thing i Christy, što je posebno naljutilo talijanski brend modnih dodataka jer se radi o bestsellerima.
 
"Ovo nije prvi puta da Aquazzura tuži drugi brend zbog kopiranja našeg dizajna. Nastavit ćemo se boriti protiv toga kako bismo zauvijek zaustavili takve radnje. Autentičnost je bit našeg poslovanja i mi ćemo ga braniti pod svaku cijenu, a vjerujemo i kako će pravda stati na našu stranu", izjavili su iz stožera brenda. To, naime, nije prvi puta da se Aquazzura bunila protiv dizajna popularnog brenda cipela Steve Madden no nikada nisu podignuli sudsku tužbu. Sada im je, kažu, dozlogrdilo te su se odlučili boriti na sudu.
   
Steve Madden
 
Aquazzura 
 
T.L.
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.06.2016. u 14:46
Tagovi: sandale, Aquazzura

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p