SVJETSKA MODA

Srpski brend Shash ima odličnu novu kolekciju s pričom

Kada se moda i umjetnost povežu u jedno!

Održiva moda, ali i prirodni materijali, jednostavnost, bezvremenska elegancija i pastelne boje osnovne su karakteristike nove kolekcije brenda Shash. Vođen vizijom umjetnice Saše Šašić, nedavno je izbacio novu kolekciju pod nazivom Modesty koja je inspirirana suvremenom ženom koja žudi za jednostavnom elegancijom i visokim kvalitetom.

Brend koji sebe prepoznaje više kao umjetnički projekt nego kao modnu liniju još jednom dokazuje da ne postoje granice kada je riječ o modi i umjetnosti. Sa željom da savlada prepreke i otkrije ženu koja je istovremeno elegantna i slobodna, svaki dan, u svakoj prilici, Saša spaja svoju ljubav prema modi i pokretu u jedinstveno, nosivo umjetničko delo. Svaki komad priča svoju priču, a istovremeno je sposoban prilagoditi se osobi koja ga nosi. Shash modeli ne prate modne trendove, oni su bezvremenski i vječni, bazirani na spoju jednostavnog dizajna i udobnih materijala.


Shash tim prati nekoliko osnovnih načela, a jedno od njih je održivost. Pored korištenja prirodnih materijala koji su bio razgradivi te ne zagađuju okoliš, Shash neprestano istražuje nove mogućnosti za budućnost. Osnovna ideja kolekcije je spajanje dva naizgled suprotna pravca. Jedan je vizija profinjenih, jednostavnih i skromnih linija, a drugi jedinstven pristup koji odgovara na pitanje što simbioza umjetnosti i odijevanja može biti. Osim što može biti glasna i žudjeti za pažnjom, ona može biti i suptilna, hrabra i inteligentna, baš kao i detalji sakoa dizajniranog u suradnji s vizualnom umjetnicom Madlenom čiji su jedinstveni crteži skriveni na postavi..


Foto: PR
Objavljeno: 24.05.2019. u 03:05
Tagovi: moda

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p