SVJETSKA MODA

Stacy Martin je djevojka o kojoj svi pričaju

Obratite pažnju na zvijezdu filma ‘Nimfomanka’

'Nimfomanka 1.' Larsa von Triera koji trenutno možete pogledati u Kino Europi film je o kojem ovih dana svi pričaju. O kontroverznom filmu priča se zapravo već mjesecima pa nimalo ne iznenađuje činjenica što svakodnevno puni dvoranu našeg najdražeg zagrebačkog kina. Ono što nas je u filmu oduševilo osim samog scenarija je gluma Stacy Martin koja je utjelovila mladu Joe.

Stacy Martin karijeru je započela kao model u agenciji Premier Model Management, no nakon uloge nimfomanke Joe u prvom nastavku istoimenog filma, ova mlada glumica postala je nova muza Larsa Von Triera i djevojka pred kojom je sasvim sigurno velika filmska karijera.


Zanimljiva manekenka krasila je naslovnice i stranice Wonderland Magazinea, I-D-a, Jalousea, američkog, talijanskog i ruskog Voguea, V Magazinea, Marie Clariea i Cover Magazinea, pojavila se u kampanjama Urban Outfittersa i nosila je nekoliko revija poznatih dizajnera, no zbog visine od samo 170 centimetara odlučila je karijeru modela staviti u drugi plan i posvetiti se glumi. Uloga mlade Joe bila je pravi potez u njezinoj karijeri tako da smo uvjereni da će se o ovoj lijepoj i nadasve zanimljivoj Francuskinji još puno pričati.

 

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 14.01.2014. u 13:39

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p