SVJETSKA MODA

Stella McCartney i adidas s novom futurističnom kolekcijom od recikliranih materijala

Još jedna odlična suradnja dizajnerice i poznatog brenda
Razvojem inovacija koje su predane očuvanju okoliša Stella McCartney i adidas nastavljaju svoju suradnju novom proljetnom kolekcijom za žene. Funkcionalni sportski artikli napravljeni su od 70% recikliranih materijala za žene koje vole odjeću vrhunskih performansi, ali i besprijekoran stil.

Stella McCartney i adidas ovo proljeće predstavljaju novu kolekciju pod nazivom Change Creators s misijom kreiranja pozitivnih promjena koje će utjecati na bolju budućnost. “Vjerujem kako svi imamo odgovornost u kreiranju budućnosti kakvu želimo. Ovu ideju podržava i adidas, zbog čega nastavljamo raditi i rasti skupa. Više od desetljeća razvijamo našu misiju održivosti nalazeći nove načine kreiranja kako bi žene mogle nositi sportsku odjeću u kojoj ne samo da dobro izgledaju već se u njoj i dobro osjećaju.“- poručila je Stella McCartney.


Nova adidas by Stella McCartney kolekcija bazira se na udobnim artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme intenzivnih treninga. Futuristički održivi komadi odjeće i obuće izrađeni su od 70% recikliranog materijala što je najviši postotak recikliranog materijala u svim dosadašnjim kolekcijama. Novost u proljetnoj kolekciji su prve tenisice sa strukturom mreže Alphaedge 4D napravljene s fleksibilnim i prozračnim materijalom LYCRA FITSENSE+. Ova tenisica povezuje vrhunsku tehnologiju i brigu za okoliš u proizvod odličnih performansi. Novu adidas by Stella McCartney kolekciju možete pronaći u adidas trgovini u Ilici 21.Foto: PR
Objavljeno: 16.01.2019. u 12:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p