SVJETSKA MODA

Stigla je nova Asos Holiday kolekcija!

Svečane kreacije za nadolazeće blagdane

Iako do blagdana ima još nešto više od mjesec dana, poznate dizajnerske i high street kuće izbacile su kolekcije namijenjene toj sezoni. Odlična vijest dolazi s poznatog web shopa Asos na kojem kupuju brojne Hrvatice koje žele u svojim kombinacijama imati posebne odjevne komade i modne dodatke. Asos Holiday kolekcija nudi pregršt zanimljivih haljina u kojima možemo vidjeti sve tipove žena.

Tu su 'statement' koktel haljine ukrašene cirkonima za one najmlađe trendseterice koje su u potrazi za posebnom haljinom za doček Nove godine, elegantne crne haljine koje zapravo funkcioniraju u svim prigodama i primjerene su svim dobnim skupinama i haljine u printu za žene koje ni u ovoj hladnoj sezoni ne mogu odoljeti trendu spajanja različitih uzoraka.

Osim haljina, Asos Holiday kolekcija sadrži svečana odijela koja najbolje izgledaju u kombinaciji s prozračnim bluzama ili seksepilnim topovima, nekoliko zanimljivih modela cipela te 'statement' nakit i torbe koje vidimo na brojnim hrvatskim fashionisticama.

          

U našoj galeriji pogledajte cijelu Asos Holiday kolekciju koja bi trebala stići na stranice poznatog web shopa kroz dva tjedna!

 

A.B.

photos: asos

 

Objavljeno: 29.10.2013. u 18:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p