SVJETSKA MODA

STILSKA EVOLUCIJA CHLOE SEVIGNY

A kakav stil nosi Chloe?

Kad ukucate Chloe Sevigny u tražilicu, prvo što će vam izbaciti je to da je ona glumica, no Chloe je u posljednje vrijeme puno poznatija po svojim modnim kombinacijama, naslovnicama i editorijalima za poznate modne časopise i dizajniranju za Opening Ceremony.

Ovog trenutka kad pišem tekst kroz glavu mi je prošlo da je jedini njezin film kojeg se mogu sjetiti film Kids koji sam obožavala gledati kad sam bila tinejdžerka. Nakon tog filma uslijedilo je nekoliko velikih filmova poput Boys don't cry, American Psycho, Broken Flowers, a paralelno s time sve se više počelo pisati o njezinom modnom stilu. Slava se očigledno može dogoditi na više načina, a Chloe se u modnom svijetu svojim neobičnim i upečatljivim modnim kombinacijama nametnula više nego svojom glumom u Hollywoodu.


Meni se osobno jako sviđa stil koji fura, upečatljiva je, voli eksperimentirati i nikako ne tvrdim da uvijek zablista, no definitivno je jedna od suvremenih ikona stila koja odudara. Chloe voli dizajnerske krpice, njezin je stil kombinacija vintage komada i modela koji su tek sišli s modne piste, voli nositi odjeću koja privlači pozornost kako fotografa tako i modnih medija.


Njezino je lice netipično, nije klasična Hollywoodska ljepotica, ali je definitivno jedna od onih koja je svojim eksperimentiranjem modom, hrabrim i pomaknutim stilom postala jedna od najpoznatijih glumica sa dobrim stilom.

U našoj galeriji pogledajte stilsku evoluciju Chloe Sevigny.

Ana Bacinger

Objavljeno: 27.07.2010. u 09:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p