SVJETSKA MODA

Stilska evolucija Helene Šopar

Kakav stil nosi naš poznati model?

Prekrasna Helena Šopar zasigurno je jedno od naših najpoznatijih modnih lica. Treba li uopće nabrajati naslovnice i stranice modnih magazina koje je krasila? Samo neki od njih su „modna Biblija" - Vogue, Marie Claire, Elle, Glamour, Harper's Bazaar, a osim naslovnica lijepa bila je i zaštitno lice brojnih brendova.  S obzirom na dugogodišnje iskustvo u modnoj industriji, Helena je pokupila najbolje od najboljih pa je danas osim svoje iznimno uspješne modne karijere i jedna od zanimljivije odjevenih Hrvatica.

    

Modeli su opće poznati po odličnom modnom stilu, a ova prekrasna Hrvatica u jednom od naših intervjua otkrila nam je da su je trendovi i moda počeli zanimati tek kad je ušla u svijet modelinga. Kao mlada djevojka najčešće se pojavljivala u trapericama, neprimjetnim vestama i klasičnim T-shirticama, no malo po malo je na raznim castinzima i snimanjima počela otkrivati modne čari. Njezin stil mogli bismo nazvati tipično manekenskim - u prvom planu su skinny traperice, bikerske čizme, kožne jakne, košulje muškog kroja... Ali Helena u uvijek doda neki detalj koji će je izdvojiti iz mase. Osim što voli rokerski stil, ovisna je i o divnim Jolie Petite majicama koje radi njezina dugogodišnja prijateljica Ljupka Gojić Mikić. Kad su u pitanju večernja izdanja tu će vas oboriti s nogu! Uvijek zanimljiva, pomalo provokativna (sjetite se njezine maxi haljine od čipke) i nikada klasična, ona će uvijek pronaći komade koji će joj odlično stajati, ali i komade u kojima će privući pažnju i ostati zamijećena.

        

Helena Šopar ima fenomenalan modni stil pa nam je ponekad žao što se češće ne pojavljuje na javnim događanjima jer bismo jako rado vidjeli u kakvom bi izdanju zablistala.

Ana Bacinger

Objavljeno: 31.01.2011. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p