SVJETSKA MODA

STILSKA EVOLUCIJA IDE PRESTER

Kako vam se sviđa Idin stil?

Ida Prester je nekima od vas zasigurno preotkačena, preekstravagantna, preeklektična, no činjenica je da je ona jedna od rijetkih voditeljica na našoj sceni koja je ostala vjerna svom ekscentričnom stilu i nije joj stalo do komentara drugih.

Upravo je zbog svega navedenog zaslužila da se nađe na listi Hrvatica za koje možemo reći da imaju stila, jer se ne utapa u masi već šareno i hrabro iskače iz nje. Zar nije pravo osvježenje vidjeti Idu na malim ekranima u šarenim i velikoj većini vas nezamislivim modnim kombinacija, u kombinacijama koje bi rijetko koja mlada dama tako dobro nosila? Ida Prester svoj je stil počela graditi rano (sjetite se početaka Lollobrigide), kod nje kao da je najvažnije da odjene nešto što će privući pažnju, nešto za što je uvjerena da nitko drugi neće isfurati, njoj je bitno da bude originalna. Možda nekad pretjera, nikako ne tvrdimo da uvijek blista, ali za razliku od šminkeraja koji vlada na našoj javnoj sceni lijepo je vidjeti nekog tko zna što voli i zna to nositi.

Ida ne robuje trendovima već radi totalno suprotno, ne pati na brendiranu odjeću nego obožava kupovati na buvljacima i second hand shopovima i najčešće nosi brendove Topshop, Miss Selfridge i H&M. Njezin stil je spoj retra i futurizma, a da je moramo svrstati u neki grad u kojem bi se savršeno uklopila prvi nam na pamet pada ekscentrični London!

Sviđao vam se ili ne stil Ide Prester, jedno je sigurno - u monotoniji koja vlada na našoj sceni ova ekscentrična voditeljica pravo je osvježenje!

U našoj galeriji pogledajte stilsku evoluciju Ide Prester!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 29.06.2010. u 07:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p