SVJETSKA MODA

Stilska evolucija Ljupke Gojić Mikić

Kakav je Ljupkin stil?

Ako netko od naših manekenki zna što joj dobro stoji i zna izgledati ženstveno, zanimljivo te prije svega modno osviješteno to bi bila Ljupka Gojić Mikić.

Jedan od naših najdražih modela, Ljupka odjeću kombinira i nosi s nevjerojatnom lakoćom, često izgleda kao da je na sebe nabacala prvo što joj se pojavilo pod rukom i uvijek oduševi. Njezine modne kombinacije su sve samo ne ziheraške, često kombinira komade koje bi se malo koja modno osviještena dama  usudila obući, a njezin svaki konačni rezultat je iznenađujuće dobar. Ljupka Gojić Mikić jednostavno ima oko za kombiniranje, svoju garderobu puni provjereno dobrim i klasičnim te bezvremenskim komadima kojima daje svoj osoban pečat. U njezinim kombinacija modni dodaci igraju bitnu ulogu, ona veliku pažnju posvećuje cipelama i torbicama te raznovrsnim maramama. Sjetite se samo mega popularnih Westwood "Pirate" čizmica, prva ih je isfurala Sienna Miller, a paralelno s njome nabavila ih je i naša Ljupka Gojić Mikić.

Upravo su te ležerne i dnevne kombinacije ono čime nas ona svaki put iznova oduševi, slojevito oblačenje, odlični detalji i odjevni komadi koji su toliko fenomenalno nošeni da ponekad izgleda kao da je sišla s piste. No, i svečane prilike su odlične u Ljupkinom slučaju. Vesele boje, lepršave maxi haljine ili uske bandage kojima ističe svoju savršenu figuru najčešći su odabir kad su neka svečanija događanja u pitanju.

Njezine najdraže modne marke su Balenciaga, Chanel, Miu Miu, Rick Owens, Marc Jacobs i DVF, konkretno Ljupka obožava Balenciaga i Chanel torbice, dok kod Diane Von Furstenberg pronalazi odlične večernje lepršave haljine. U posljednje vrijeme Ljupka se dokazala i kao dizajnerica te ju se sve češće viđa u vlastitom brendu Jolie Petite.

U našoj galeriji pogledajte evoluciju stila Ljupke Gojić Mikić!

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.06.2010. u 08:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p