SVJETSKA MODA

STILSKA EVOLUCIJA NEVENE RENDELI

Kako se razvijao stil poznate novinarke?

Kad malo bolje razmislite koga biste uvrstili u najbolje odjevene Hrvatice na našoj javnoj sceni izbor ni nije tako velik.

Smatramo da je novinarka Nevena Rendeli u posljednje vrijeme svojim izborom odjevnih kombinacija zaslužila da se nađe na toj listi.

Uvijek vesela, nasmijana i simpatična kroz odjeću vrlo često poručuje svoje raspoloženje. Zna biti izuzetno elegantna, neobična, hrabra, ležerna i sportska, uvijek primjerena događanju na kojem se nalazi. Sjetite se samo glamurozne haljine našeg dizajnera Ivana Alduka u kojoj je Nevena po mnogima zasluženo bila proglašena jednom od najbolje obučenih dama Story partyja.

Često nas oduševi svojim odjevnim kombinacijama koje bira za modna događanja jer nikad nisu dosadna, nadasve su moderna i trendy te joj prije svega odlično stoje.

S godinama je shvatila kakav joj stil dobro stoji, naučila je istaknuti ono najljepše na sebi i iako možda ponekad pretjera ili ne pogodi baš najbolje po mišljenju nekih modnih kritičara, Nevena ostaje svoja i odlično to nosi. Činjenica je da nosi prije svega odjeću koja je ovog trenutka u trendu, kombinira ziheraške komade i rijetko je se može vidjeti u nečem otkačenom i netipičnom, no Nevena danas izgleda bolje nego ikad i mislim da s punim pravom možemo reći kako je jedna od dama koja s godinama izgleda sve bolje i bolje.

U našoj galeriji pogledajte stilsku evoluciju Nevene Rendeli!

Ana Bacinger

Objavljeno: 13.07.2010. u 09:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p