SVJETSKA MODA

Stilska evolucija Tatjane Dragović

Kakva je Tatjana kad je moda u pitanju?

Odgovor na postavljeno pitanje je zapravo sasvim jednostavan - Tatjana Dragović je jedna od rijetkih Hrvatica koja vuče neku konstantu kad su moda i stil u pitanju.

Ova ljepotica bivša je manekenka, žena jednog od najpoznatijih sportaša i sudeći po pojavljivanjima u javnosti žena sa istančanim i odličnim stilom. Bilo da je uhvatite u šetnji sa suprugom i djecom, na plaži, luksuznoj jahti, na večeri u restoranu ili na nekom javnom događanju za Tatjanu budite uvjereni da će vas uvijek pozitivno iznenaditi. Nikad ne pretjeruje sa odjećom, vidi se da fura ležeran i provjeren stil, no kombinacije i način na koji ih ona nosi su hvalevrijedne.

Od modnih kuća vjerna je Lanvinu i Chloe, miljenica kad su modni dodaci u pitanju je Hermes torba, ali Tatjana voli i high street modne marke poput Topshopa, Zare i H&M-a. Ona je jedna od onih žena koja će maštovito iskombinirati običnu bezimenu T-shirticu sa nekim jakim brendiranim imenom i ostaviti vas da se zapitate što to zapravo nosi. Jednostavan no name komad isfurat će identično dobro kao i neko skupocjeno dizajnersko ime.

S obzirom na prekrasno tijelo, put, lijepo lice i kosu Tatjana ne treba puno modnih dodataka pa su tako njezin najčešći odabir upečatljive naušnice ili neka zanimljiva ogrlica. U ljetnim danima oči čuva predimenzioniranim sunčanim naočalama, a glavu zna zaštititi simpatičnim fedora šeširićima.

Stilsku evoluciju Tatjane Dragović možete vidjeti u našoj galeriji!

Ana Bacinger

Objavljeno: 21.06.2010. u 21:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p