SVJETSKA MODA

Što je Rihanna dizajnirala za nas ove jeseni?

Pogledajte kompletnu kampanju i kolekciju za River Island

Miješane reakcije koje je dobila na račun svoje debitantske kolekcije za River Island, predstavljene ove veljače u sklopu Londonskog tjedna mode, nisu spriječile Rihannu u naumu da nastavi dizajnirati pod svojim imenom.

Zajedno s kolegom dizajnerom, Adamom Selmanom iz River Islanda, Rihanna ove jeseni predstavlja najnoviju high street kolekciju, koja je istovremeno vrlo urbana, sportska i glamurozna.

Ideja odijevanja za hladnije dane je slaganje raznih odjevnih slojeva u ultimativne modne kombinacije, a Riri se pobrinula da ove sezone ponudi nešto rafiniranije komade, koji su zaživjeli u vojničkim printevima, prugicama i zanimljivim teksturama.

Kolekcija obiluje svim onim komadima koje bismo vrlo lako mogli zamisliti na Rihanni; bomber jaknama, kratko rezanim topovima, hlačama od skaja, mrežastim haljinama i vrtoglavo visokim čizmama i sandalama.

U Rihanninim modnim novitetima njeni će obožavatelji moži uživati u dva vala, točnije u rujnu i potom u studenome, kada kolekcija i službeno dolazi na police i vješalice River Island trgovina. Dotad, kompletnu kampanju i kolekciju pogledajte u našoj galeriji.

 

H.B.

Photo: River Island

 

Objavljeno: 12.08.2013. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p