SVJETSKA MODA

Što je Rihanna ovog puta osmislila za River Island?

Pogledajte cijelu ljetnu kolekciju za britanski high street lanac

Relativno mlake kritike na njen dizajnerski debi za River Island, nisu poljuljale Rihannu u namjeri da s popularnim britanskim high street lancem nastavi suradnju i osmisli najnoviju kolekciju, koja će na police River Island trgovina stići krajem ovog mjeseca.

Svoj drugi po redu dizajnerski izlet, Riri je najavila duljim videom, u kojem otkriva što je inspiriralo njenu kolekciju za proljeće/ljeto 2013.

„Htjela sam dizajnirati ono što bih sama poželjela nositi, jer često vidim stvari koje su mi odlične, ali koje bi mogle biti malo više 'ja'," otkrila je pjevačica i nastavila: „Možda bi mogle biti malo dulje ili kraće, više ili manje seksepilne. Poželjela sam osmisliti odjeću za 'debele' dane... Bila sam sebična, ali nadam se da će moji prijatelji i ljudi koji kupuju u River Islandu imati isti ukus kao i ja."

Kolekcija se sa svojim floralnim motivima, kombinezonima i haljinama minimalističkih krojeva naslanja na onu prethodnu, a kako ona izgleda, provjerite u našoj galeriji i najavnom videu.

 

H.B.

Photo: River Island

Video: Youtube

Objavljeno: 14.05.2013. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p