SVJETSKA MODA

Što Louboutinke i orgazam imaju zajedničko?

Slavni postolar otkrio je utjecaj vlastitog dizajna na ženski libido
Malo je stvari na svijetu koje za vaš stav i stas mogu učiniti posao kakav navodno čine Louboutinove vrtoglavo visoke potpetice. Osim što izdužuju nogu, laskaju figuri i djeluju kao glamurozan modni detalj, njihov dizajner smatra kako također imaju moćan utjecaj na ženski libido. Svoja razmišljanja podijelio je s jednom francuskom akademkinjom, a potom i medijima prenio njen stav.

„Rekla mi je kako je luk stopala ono što izgleda seksi u visokim petama, jer je upravo to pozicija stopala kada žena postiže orgazam. Stoga, kada stavljate stopalo u cipelu, potencijalno sami sebe stavljate u orgazmičnu situaciju", izjavio je Louboutin.

Postolar svjetskog glasa dosad je prodao na stotine tisuća modela svojih cipela, a usprkos basnoslovnoj cijeni i i potpeticama od čije visine boli glava, žene i dalje žude za kupovinom najseksi cipela na svijetu. Najpopularniji model upravo je onaj visine 15 centimetara, a da žene pate od bolova zbog ljepote svjestan je i sam dizajner.

Ipak, priču na kraju okreće na ljepšu stranu i navodi: „Radi se o elementu zavodljivosti u cipelama koji ne postoji kod muškaraca. Žena može biti seksi, šarmantna, šaljiva ili sramežljiva u svojim Louboutinkama." Opravdavaju li ove riječi torturu kroz koju žene često prolaze, ostavljamo vama na ocjenu.

 
H.B.
Photo: Dailymail

Objavljeno: 19.10.2011. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p