SVJETSKA MODA

Što nam je pripremila Victoria Beckham?

Victoria Beckham proljeće 2013.

Pripijena haljina koja definira tijelo i kreira obline tamo gdje ih nema, recept je po kojem Victoria Beckham već četvrtu sezonu osvaja srca svjetskih trendseterica. Njezine poznate prijateljice poslužile su kao najbolja reklama za brand koji je na početku podigao nekoliko obrva u insajderskim modnim krugovima, ali se ubrzo razvio u hvale vrijednog konkurenta kojeg podržava čak i moćna Anna Wintour.

Victoria Beckham pametno promišlja o ženama koje mogu izdvojiti nekoliko tisuća eura za kreaciju s njezinim potpisom. Kroj je strogo definiran, zrači nenametljivom erotikom i pristaje mršavicama poput nje same, kao i ženama s oblinama poput Jennifer Lopez.

U novoj kolekciji dizajnerica je zadržala monokromatsko promišljanje ali se  pomalo oslobodila tereta „haljine" te je prikazala nekoliko sakoa, svilenih bluza, strogo krojenih hlača i suknja midi duljine. Bazu čine crna i bijela boja koje su hrabro prožete nijansama jarko crvene i narančaste.

Iako se sama dizajnerica ne odriče visokih potpetica, njezina proljetna vizija uključuje izvrsne ravne kožne sandale koje je za ovu prigodu specijalno dizajnirao Manolo Blahnik.

 

 

Objavljeno: 10.09.2012. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p