SVJETSKA MODA

Što nam Reserved priprema za proljeće?

Stigao je proljetni lookbook poznatog branda!

Reserved 
Ovog proljeća dizajneri brenda Reserved odaju počast modi sedamdesetih i osamdesetih koju otkriva lookbook ženske kolekcije za proljeće/ljeto 2015. U svojoj novoj kolekciji brand kao nadahnuće koristi ženstvene krojeve, jednostavni dizajn i zaigrane ideje iz tog doba.

Jednostavnost, raznolikost i udobnost predstavljaju temelj linije Crno & bijelo, zbog čega je jednostavno kombinirati sve pojedinačne elemente ove linije. Odjeća iz spomenute linije izrazito je praktična i prikladna za brojne žene s različitim potrebama. Jednostavni sakoi, elegantne košulje i bezvremenske majice ovdje se spajaju u savršenu kombinaciju. Odjeća iz linije Crno & bijelo prikladna je za različite prigode - za ured i za koktel zabave, putovanja i opušteno vrijeme kod kuće.

Reserved
 
Reserved

U modu se vraćaju dugačke suknje A-kroja i dolčevite, simboli mode sedamdesetih, što pokazuje linija Nova romantičarka. Kao opreku čednosti linije, Reserved koristi brojne uzorke, kao što su arabeske i op-art printevi. Nova romantičarka koja nosi odjeću Reserved spaja brojne kontraste: nježnost i snagu, suptilnost i izražajnost, čednost i modnu hrabrost.
 
Reserved 
Reserved 
Reserved
Linija Nestvarni suton vraća nas u vrijeme kada se prikazivala serija Beverly Hills 90210. Svijetli traper, pastelne boje i udobne majice vraćaju se u modu na velika vrata. Ulice će ubrzo biti poplavljene modnom nostalgijom. Reserved nas vodi natrag u vrijeme žvakaćih guma i kasetofona dodavanjem sportskog stila klasicima iz ranih devedesetih. Linija sadrži puno kratkih majica, košarkaških dresova i hlača visokog struka. Umjereni kič ukrasa (slike palmi, ružičasti printovi itd.) također predstavlja važan dio linije. Ukupni dojam je cool i opušten, idealan za ljeto.
 
Reserved 
Reserved 
Reserved 
Reserved
Objavljeno: 28.01.2015. u 13:57
Tagovi: Reserved

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p