SVJETSKA MODA

Što se dogodilo Olsenicama?

Kako su blizanke Olsen zamijenile uloge

Mary Kate i Ashley Olsen modne su blizanke koje nikada nisu mogle proći nezapaženo. Dok je  Ashley bila 'chic', Mary Kate su nazivali najgore odjevenom. Ashley je imala besprijekornu kosu i odlične kombinacije zbog kojih je bila glavna trendseterica, a Mary Kate je zaista loše izgledala s predugom kosom i pretjeranim 'boho' stilom.

Međutim, u posljednje vrijeme stvari su se malo promijenile. Već sredinom 2008. godine kao da su blizanke zamijenile uloge. Ashley se počela pojavljivati u javnosti u jednostavnoj odjeći, kao da joj je njezin izgled prestao biti važan. Nekada cool casual kombinacije kao traper šorceve, odlične torbe, cipele i šalove zamijenila je samtericama, neuglednim T-shirticama i glomaznim tenisicama. Na eventima se već neko vrijeme pojavljuje u jednostavnim haljinama bijele ili crne boje što i nije toliko čudno jer je ona uvijek birala profinjene i jednostavne krojeve. Ipak, zbog njih stil joj postaje pomalo bezličan.

Dok se svi pitaju što se dogodilo sa Ashley, Mary Kate postaje sve bolja. Kosa joj više ne izgleda prljavo, skinula se iz preširokih krpa i na eventima izgleda sve urednije i profinjenije, a u isto vrijeme zadržala je svoj prepoznatljivi 'vintage' stil. Njezine svakodnevne  kombinacije upotpunjene su 'it' cipelama i torbama. Mary Kate kao da je preuzela stil svoje sestre, pa kada gledate njezine posljednje fotografije vrlo lako se zabunite. Na što točno mislimo pogledajte u galeriji!

 

Tina Bačić

Objavljeno: 05.06.2009. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p