SVJETSKA MODA

Što su nam pripremili Chloe, Michael Kors, Dior i YSL?

Reklamne kampanje za jesen/zimu 2009.

Nakon ulica, pustinje i plaže, Chloe kampanja za jesen 2009. odvija se u polju pšenice. Ovo je druga po redu reklamna kampanja za dizajnericu modne kuće Chloe, Hannah McGibbon, koju je fotografirao Mikael Jansson. Dok su prošle godine zaštitna lica bila Anna Maria Jagodzinska i Toni Garrn, ove su se godine odlučili za Kasiu Struss, Sigrid Agren i Karlie Kloss.

Za razliku od Chloe, Dior je za Lady Dior kampanju zadržao već provjerno zaštitno lice, glumicu Marion Cottilard, a cijelu kampanju fotografirala je poznata Annie Leibowitz.

Modna kuća Yves Saint Laurent nas je vratio u devedesete - izgledom kampanje i izborom Christy Turlington. Stefano Pilati je za ovu kampanju izabrao poznati fotografski dvojac Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin.

Već provjereni dvojac kampanje Michaela Korsa Carmen Kass i Noah Mills jahtu su zamijenili ulicama New Yorka. Kampanju je fotografirao Mario Testino, a cilj kampanje je bio ''prikazati urbanu prirodu sezone.'' Slike kampanja pogledajte u fotogaleriji!

 

Tina Bačić

Objavljeno: 07.07.2009. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p