SVJETSKA MODA

Što to priprema H&M?

Donosimo prvi lookbook novog branda & Other Stories
Vijest o novom brandu naziva & Other Stories kojeg pokreće poznata švedska high street kuća H&M mogli ste pročitati kod nas početkom prosinca (H&M izbacuje novi brand).

U to vrijeme o novom brandu počelo se tek pričati i nitko nije točno znao o čemu je riječ, osim da se radi o zasebnom brandu koji će biti cjenovno nešto skuplji od H&M-a.

U ovih mjesec dana uspjeli smo saznati da će brand u svojoj ponudi imati kvalitetne modne dodatke izrađene prvenstveno od prave kože i odjeću koja će biti izrađena od skupljih materijala.

Zasad je poznato da se otvara sedam dućana diljem svijeta, u Londonu, Barceloni, Berlinu, Copenhagenu, Milanu, Parizu i Stockholmu, dok će on line prodaja biti dostupna u Belgiji, Nizozemskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Danskoj, Španjolskoj, Švedskoj i u Velikoj Britaniji.

Ostatak svijeta će za kupnju odjeće i modnih dodataka novog branda & Other Stories trebati posjetiti neku od spomenutih država ili se nadati da će u neko skoro vrijeme proširiti broj gradova u kojima će otvoriti dućane.

Ovih dana stigao je i prvi lookbook u kojem možete vidjeti prvu kolekciju spomenutog branda!

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.01.2013. u 14:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p