SVJETSKA MODA

Stylish kombinacije s ulica New Yorka koje ćete poželjeti kopirati!

Njujorški streetstyle ponovno oduševio!

Tjedan mode u New Yorku i ready to wear kolekcije obilježile su početak modnog ludila koje tek slijedi. Premda se njujorški Tjedan mode već nekoliko sezona bori s raznoraznim kritikama, to ipak nije uspjelo poljuljati hektičan streetstyle koji niti ovog puta nije izostao. Ulice američke modne prijestolnice preplavile su vodeće svjetske trendsetterice koje su pokazale nešto suptilniji pristup, no ipak prepoznatljivo šarenilo iznova nas je oduševilo i inspiriralo za kreiranje posebnih i nadasve drugačijih odjevnih kombinacija!

Kada govorimo o Tjednu mode, osim sjajnih kolekcija, ono čemu se iznimno veselimo je i upečatljiv streetstyle. Svaka modna metropola ima svojevrstan street potpis prema kojem je prepoznatljiva, a za New York možemo zaključiti kako je to šarenilo, spajanje nespojivog te vješto poigravanje krojevima, materijalima i teksturama. Kao jedan od najvećih lajtmotiva nametnule su se upravo boje, i to one vibrantne. Tako nije bilo neobično za vidjeti jarku žutu ili s druge strane divne pastelne nijanse koje su se savršeno uklopile u neutralne tonove i stylinzima podarile interesantnu modu priču koja je zadržala suptilnost, ali i akcentirala najvažnije.

Osim boja ulicama su dominirali uzorci, odijela i oversized krojevi koji su naglasili da komfor i udobnost zajedno mogu činiti vrlo stylish kombinaciju dostojnu svjetskih modnih pista. Naravno, osim spomenutih elemenata, neizostavne su bile i haljine koje su ovog puta donijele asimetriju, kožu i fluidnost. Bez obzira na neizostavne neutralne tonove, kao što smo spomenuli, boje su napravile poprilično dobar odmak od monotonije i bezličnosti te niskim temperaturama unijele dašak vedrine i nepogriješive zaigranosti.

S obzirom na pojedine prijašnje godine, ovogodišnji streetstyle pokazao je smirenu energiju te ostavio dovoljno prostora za prilagodbu vlastitom stilu i osobnosti, stoga možemo zaključiti kako ćemo vrlo jednostavno gotovo sve predstavljene street trendove moći zamisliti u vlastitoj garderobi, a uz ključne komade i detalje u svega nekoliko trenutaka i rekreirati.

Objavljeno: 12.02.2020. u 12:41

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p