SVJETSKA MODA

Suradnja zbog koje jedva čekamo ljeto

H&M i Coachella u zajedničkoj kolekciji 

H&M Coachella 
Nakon što je H&M nedavno objavio potankosti o proširenju svoje sportske linije, na svjetlo dana izašla je i vijest o suradnji zbog koje će biti jako teško dočekati ljeto. Naime, švedski high street brand će u suradnji s poznatim kalifornijskim festivalom Coachella izbaciti kolekciju kao krunu svoje šestogodišnje suradnje.

Festival koji je, između ostalih, zaslužan za čitavu jednu novu, festivalsku kulturu odijevanja, ovime će, baš kao i sam H&M, otići korak dalje i pretvoriti komade koji su se dosad pojavljivali tu i tamo u proljetnim kolekcijama, pravim vrelom inspiracije za sve ljubitelje boemskog i etno stila. Čipka, kratki topovi, boemske bluze, resice, kimona ili majice šarenih printeva u fokusu su ove cjenovno prihvatljive linije koja će sasvim sigurno planuti s polica trgovina.

Kolekcija H&M Loves Coachella u trgovinama diljem Europe trebala bi se pojaviti 26. ožujka 2015. godine i apsolutno smo sigurni kako će mnoge trendseterice jedva dočekati ovaj datum, pogotovo nakon objave potpunog line upa festivala prije svega nekoliko dana.
 

Foto: H&M
Objavljeno: 13.01.2015. u 09:25

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p