SVJETSKA MODA

Svaka žena odsad može imati savršenu haljinu

... i dizajnirati ju na stranici Piol Dress

Zahvaljujući svim mogućim čudima moderne tehnologije kojima smo obasipani iz dana u dan, pripadnice nježnijeg spola odsad će moći putem interneta, u samo nekoliko minuta i kroz samo nekoliko klikova mišem, dizajnirati svoju savršenu haljinu.

Ako u trgovinama oduvijek pronalazite modele haljina koji su gotovo pa savršeni, no uvijek im fali ili je pak suvišan poneki detalj, web stranica PIOL Dress odlično je rješenje za sve vaše nedoumice. Ovaj novi, revolucionarni servis inspiriran je principima Edith Head, slavne kostimografkinje koja je djelovala u zlatnoj eri Hollywooda i za svoje filmske dive osiguravala pomno krojene haljine po mjeri.

Ova stranica brine o tome kakva će boja istaknuti ženinu prirodnu ljepotu i kakav će kroj najbolje naglasiti njene atribute, a zbog tisuću ponuđenih silueta, moguće je osmisliti haljinu za baš svaku žensku figuru. Osim na kroj haljine, ovaj servis pažnju obraća i na vašu boju kose, očiju i kože, a jednom kada odaberete sve te opcije, ulazite u garderobu i birate između stotina printeva, boja i najfinijih tkanina, izrađenih u Italiji, Japanu i Francuskoj.

Klikom miša možete također odabrati izrez, duljinu suknje i stil rukava, a nakon što unesete svoje točne mjere, vaša će haljina biti ručno šivana u New Yorku i dostavljena do kućnih vrata kroz tri do četiri tjedna.

 

H.B.

Photo: PIOL Dress

 

-->--> -->
Objavljeno: 30.10.2013. u 18:00
Tagovi: haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p