SVJETSKA MODA

Sve što do sada znamo o suradnji H&M-a i Balmaina

Svi detalji na jednom mjestu
Balmain za H&M 
Vijest da je iduća dizajnerska suradnja H&M s francuskom modnom kućom Balmain proširila se poput munje, a društvene mreže su gorile statusima i fotografijama. Studeni će definitivno biti u znaku Balmaina za H&M, a dok nestrpljivo čekamo kolekciju, donosimo pregled svih detalja koje trebate znati.

Prije nego je suradnja službeno najavljena dizajner Olivier Rousteing na svom Instagramu profilu je dao naslutiti da se sprema nešto veliko. No, kako se on druži i privatno s klanom Kardashian/Jenner fotografije u društvu modela Kendall nisu odmah izazvale toliku pozornost.

Balmain za H&M
 
Balmain za H&MNa Instagramu je dizajner uoči dodjele Billboarda dao naslutiti suradnju
 
No, 18. svibnja u društvu Kendall Jenner i Jourdan Dunn posjetio je The Billboard Music Awardse gdje je službeno najavljena suradnja te smo mogli vidjeti kako će nova H&M kolekcija izgledati. Upravo su Kendall i Jourdan zaštitna lica najavnih fotografija ove suradnje, a sve obožavateljice Balmaina već su u glavi složile stylinge s ovim komadima.

Balmain za H&MNa crvenom tepihu je suradnja službeno potvrđena
     
Kao što je prva vijest o suradnji obišla Internet brzinom svjetlosti, tako je i prvi službeni komad, crno-zlatna mini haljina, već izazvao uzdahe svih trendseterica. Ubrzo je H&M na svom Instagramu profilu podijelio i detalje komada koji pokazuju kako će kolekcija biti bogata i detaljno izrađena.

Balmain za H&M
 
Balmain za H&MNedavno je predstavljena i crna haljina s bogatim detaljima koja je oduševila sve trendseterice
 
Kolekcija Balmaina za H&M u trgovine stiže 5. studenog, a sudeći prema tome koliko je interesa već izazvala, vjerujemo da će ovo biti jedna od najuspješnijih H&M dizajnerskih suradnji. 

Balmain za H&M
 
Balmain za H&M
M.D.
Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 03.09.2015. u 14:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p