SVJETSKA MODA

Svi pričaju o Asap Rockyju i njegovom neobičnom Gucci izdanju

Muškarci s maramama na glavi? Da ili ne?

Tek nakon što je objavio videospot za svoju pjesmu 'Fukk Sleep', ovog vikenda popularni reper i općenita modna ikona, A$AP Rocky, prisustvovao je LACMA-inoj godišnjoj umjetničkoj i filmskoj gali. Događaj je održan pod pokroviteljstvom Guccia, te tako stekao palac gore od brojnih zvijezda kao što su Lana Del Rey, Courtney Love, Hari Nef i St Vincent. Naravno, svi su izgledali uobičajeno sjajno, no ako nam je netko upao u oko, onda je to definitivno bio A$AP Rocky.

A$AP Rocky apsolutno je sve oduševio svojom hrabrom odjevnom kombinacijom. Zašto? Zato što je nosio svilenu cvjetnu maramu oko glave, onako u pravom babushka stilu i pritom je izgledao sjajno. U kombinaciji s Gucci Cruise jaknom i Gucci DIY smokingom, Rocky je zaokružio look s tamnim sunčanim naočalama. "Samo sam htio pokazati svoju babushka maramu danas, iskreno. Mislim da je ova moja kombinacija besprijekorna, te se osjećam jako lijepo noseći je u paru s ovim tamnim naočalama. Odsada samo potičem sve ljude da nose babushka marame. Svilena banda, svileni grad. Znate već kako mi to radimo“, kazao je popularni reper.

Iako je njegova ljubav prema samome sebi neupitno vrijedna divljenja, Internet je ostao podijeljen. Da li izgleda kao kraljica? Da li izgleda poput prave ruske bake? Jedno je sigurno: Rusi su oduševljeni obzirom da su mu ostavili horde komentara na instagramu gdje je on u opisu jednostavno napisao 'Babushka dečko'. U zadnje su vrijeme modeli na svim svjetskim pistama glavu pokrivali s razno raznim modnim dodatcima, da smo se zapitali gdje je granica između marame i hijaba. U Rockyevom slučaju, ova babushka referenca je itekako jasna.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.11.2018. u 10:27
Tagovi: Gucci, A$AP Rocky

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p