SVJETSKA MODA

Svi su ludi za Polene torbama: Kvalitetni modeli oličenje su 'tihog luksuza' i otmjenosti

Francuski brend oduševljava bezvremenskim modelima

Svaka sezona sa sobom donosi nove "it" komade, a kada su u pitanju torbice, velikim se imenima odnedavno pridružio i jedan novi brend. U pitanju je Polene, francuska modna marka specijalizirana za kožne modne dodatke, koja je osnovana 2016., no posljednjih se godina našla u fokusu fashionistica prvenstveno zahvaljujući mnoštvu pozitivnih recenzija na TikToku.

Hashtag #polene na društvenoj platformi trenutačno broji preko 376 milijardi pregleda, a kreatorice sadržaja "na sva usta" hvale kvalitetu i eleganciju Polene torbi. Ako ste pretraživali minimalističke stilove na TikToku, vjerujemo kako vam torbe ovog brenda nisu mogle promaknuti - šik "shopper" model Cyme, bestseller Beri nalik kroasanu, upečatljivi Nodde i mnogi drugi.

Zahvaljujući utjecaju hit serije "Naslijeđe", vjenčanju Sofije Richie i blizankama Olsen, tihi luksuz je postao anti-trend koji je zavladao dizajnerskim tržištem. Stil i status vaše torbe više se ne određuje brojem logotipova, a prioritet imaju struktura, materijal i ukupna kvaliteta artikla.

Stoga nas ne čudi što je popularnost ovih torbi ove godine dosegnula svoj vrhunac. Kupci se slažu kako je njihova kvaliteta besprijekorna, stilovi su svestrani, a dizajn istovremeno djeluje klasično i aktualno. Najbolje od svega, cijena Polene torbi je znatno pristupačnija od četveroznamenkastih cifri koje dosežu alternative poznatih brendova.

Foto: Instagram, Polene
Objavljeno: 11.11.2023. u 15:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p