SVJETSKA MODA

Svjetski blogeri već nose Versace za H&M

Što je sa našim blogerima?
I dok obični smrtnici moraju čekati četvrtak, 17. studeni 2011. kako bi se dočepali barem jedne kreacije koju je Donatella Versace dizajnirala za H&M velik broj svjetskih blogera već na veliko nosi i poklanja u svojim popularnim „giveaway" nagradnim igrama neke od najljepših komada iz kolekcije Versace za H&M.

Ako se pitate da li je neki od hrvatskih blogera bio te sreće da nosi ili barem prije svih pogleda kolekciju - odgovor je negativan! Naše blogerice će sutra zajedno sa vama koji planirate kampiranje ispred H&M dućana čekati na svojih petnaest minuta shoppinga kako bi se dočepale svoje veličine najdraže kreacije Versace za H&M. Tek su tri Hrvatice imale čast nositi komade iz kolekcije, no nijedna od dama nije blogerica - riječ je o Sanji Duggan, Ivi Jerković i Fani Stipković koje su poput Jessice Albe, Emme Roberts, Caroline Sieber, Sofie Coppole postale celebrity promotorice.

    

Neki od svjetski poznatih blogera poput Andy Torres, Susie Bubble, Bryan Boya, Rumi Neely, Nitrolicious, Popbee, Because im Addicted bili su pozvani na reviju koja je odražana u New Yorku, premijerno su nosili kreacije kombinirajući ih na način koji odgovara njihovom stilu i vratili su se doma sa najdražim komadima. Andy Torres, Popbee i Because im Addicted čak su dobile jedan komad iz kolekcije za svoje čitatelje pa trenutno na njihovim blogovima traju nagradne igre.

                      

Možda će za iduću suradnju biti angažirani i naši blogeri, a za to vrijeme u našoj galeriji pogledajte koji poznati svjetski blogeri su imali čast prijevremeno nositi komade iz željno iščekivane kolekcije Versace za H&M!

Ana Bacinger

photo: stylescrapbook, bryanboy, becauseimaddicted, nitrolitious, stylebubble

Objavljeno: 16.11.2011. u 16:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p