SVJETSKA MODA

Tjedan u ormaru Jennifer Lopez

Od Halstona do Lanvina

 

Posljednjih desetak dana Jennifer Lopez viđamo na svakodnevnoj bazi. I ptice na grani znaju kako je u tijeku promocija njezinog novog filma „Back Up Plan" te Jenny From The Block ima bezbroj prigoda za konstantno mijenjanje outfita u samo jednom danu.

Lepeza modnih odabira je usitinu šarolika a kreće se od Lanvina, Halstona pa sve do Donne Karan. Ipak kod Jennifer dvije su stvari imperativ: pomno iskvarcan ten i bogate frizure.

 

 

Za premijeru u Los Angelesu zasjala je u šljokičastoj haljini kuće Gianfranco Ferre s prepozantljivim loknama na glavi i neobičnom pratnjom u vidu psa u kolicima koji se također pojavljuje u filmu.

 

Maraton talk show-ova započeo je kod Jay Lena. Za ovu prigodu odlučila se za nove dizajnerske nade kuće Sachin& Babi. Outfit se sastoji iz dva dvobojna dijela s decentnim volanom na boku. Inače zahtjevna boja senfa lijepo pristaje uz glumičin preplanuli ten. 

 

Jedna od nesretnijih kombinacija jest ova uska animal print haljina dizajnerice Monique Lhuillier koju je odjenula za prvo predstavljanje filma u Miamiu. Lanvin cipele su za 5.

 

Za talk show "Live with Reages & Kelly" ponovno se odlučila za cipele kuće Lanvin s tim da je ovoga puta odjenula i haljinu iste kuće.

 

Ovaj jednostavni look nas je oduševio, haljina/kaput dizajnera Mikhaela Kalea, krije predivnu haljinu nude boje dizajnerice Donne Karan. Jennifer obožava naušnice te je cijelu kombinaciju upotpunila velikim zlatnim ringovima.

 

Večernji izlazak je poslužio za otkrivanje istreniranih noga. Zanimljiv kožni kaputić s predimenzioniranom kopčom bi možda bolje pasao uz skinny jeans i dobre štikle, ali u tom slučaju ponosno isticanje nogu je isključeno.

 

Jedan od naših najdražih lookova je ova zanimljiva haljina sive boje uz koju je isfurala "old Hollywood" look u sastavu: elegantne lokne i vječni crveni ruž.

A.P.

Objavljeno: 26.04.2010. u 13:24

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p