SVJETSKA MODA

Tko će nam se smješkati s ovogodišnjih rujanskih izdanja?

Urednici donijeli najvažniju odluku godine
-->

O tome da je rujansko izdanje najvažnije izdanje godine, u kojem se stotine oglašivača guraju za svoje mjesto, ne trebamo ni raspravljati. Najdeblje izdanje godine svakako ima jednu nezaobilaznu činjenicu koja determinira njegov uspjeh - lice s naslovnice koje od broja može načiniti bestseller. Kako prenosi fashionista.com, kada su u pitanju najvažniji magazini sve je već odlučeno.

Američki Vogue odlučio se za provjereno lice - Lady Gaga predstavit će u rujnu svoj parfem prvijenac, kao i zabljesnuti na naslovnici koju su odradili Mert&Marcus. Istoga mjeseca kada je Lady Gaga bila na naslovnici američkog Vogue-a (ožujak, 2012.), Katy Perry se smiješila s naslovnice Elle magazina. Tako će, naime, biti i ovoga rujna kada ove pop zvijezde idu u direktnu borbu za prodaju.

"It" dizajnerica trenutka, gospođa Victoria Beckham, slijeće na naslovnicu časopisa Glamour kako bi ponovila prodajni uspjeh s početka godine kada se također smiješila s prve strane ovoga broja. Instyle voli Jennifer Lopez koja je skandalima, ali i hitovima obilježila ovu godinu.

 

Lopez svakako zaslužuje svoju rujansku naslovnicu. Prekrasna Penelope Cruz zvijezda je rujanskog broja časopisa W čija će modna ekipa zasigurno izvući najbolje iz ove rasne žene. Jedna od najboljih glumica ovoga trenutka, riđokosa Jessica Chastain, dobila je priliku osvanuti na naslovnici Vanity Faira kako bi još jače učvrstila svoj zvjezdani status. Harper's Bazaar odlučio se za samozatajnu Gwen Stefani koju već dugo nismo vidjeli na naslovnicama. Časopis Andya Warhola, Interview Magazine, stavio je sve karte na Emmu Stone dok se V magazin odlučio za provjerenu Nicole Kidman.

 

M.B.

Objavljeno: 12.07.2012. u 16:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p