SVJETSKA MODA

Tko je jedan od najstylish muškaraca današnjice?

Upoznajte Justina 0' Sheu

Da vam kažemo da izdvojite petoricu stilski najzanimljivijih muškaraca današnjice, sigurni smo da bismo ime Justina O'Shea čuli nebrojeno mnogo puta, i to pri samome vrhu ljestvice. Mi bismo se, dakako, složili s vama.

Ono što ovog markantnog, bradatog muškarca čini tako atraktivnim jest stil kojeg favorizira većina muškaraca koja bi se također našla na ovoj ljestvici. Muževnost, klasika i oštri krojevi, glavni su epiteti koji ih povezuju, a u Justinovu ćemo jednadžbu dodati prepoznatljivu bradu i brojne tetovaže, što ga teleportira na sam vrh spomenute ljestvice i pridonosi pomalo buntovnoj slici koju odaje.

Inače buyer luksuzne njemačke web trgovine MyTheresa, kako sam kaže, zbog prirode svog posla pretežito živi po hotelima na relaciji Pariz, Milano, New York i London. S obzirom da itekako mora biti u toku s trendovima, gost je na svakom važnom Tjednu mode, što njegov raspored čini poprilično nabijenim. Otuda i sunčane naočale bez kojih ga vrlo rijetko imamo prilike vidjeti, jer, kako kaže, dobra su kamuflaža za umorne oči. Osim naočala, Justinov zaštitni znak je čist muževan stil, neovisan o sezonskim trendovima, koji je, u kontrastu sa spomenutim tetovažama i bradom, zaokružen uvijek besprijekornom frizurom.

Način na koji se Justin nosi očigledno je osvojio i njegovu djevojku, modnu urednicu iste kompanije, Veroniku Heilbrunner. Njih dvoje jedan su od najomiljenijih parova street style fotografa, pa ih često možemo vidjeti zajedno na fotografijama. S obzirom da su nedvojbeno jedan od najstylish parova današnjice, to nam nimalo ne smeta.

 

Matea Martek

photos: garconjon.com, thisishype.com, four-thirdsgentleman.tumblr.com, georgeelder.com, streetfsn.com, theurbanspotter.com, anunknownquantity.com, doyouknowwhatyourewearingyet.com

 

Objavljeno: 17.02.2014. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p