SVJETSKA MODA

Tko je taj tajnoviti diler odjeće?

Modni brend na koji se možete navući
Stefan's Head  
Je li vam ikada palo na pamet da ćete odjeću naručivati tako što ćete nekom nepoznatom liku poslati SMS, a on će vam dojaviti, ako mu se sviđate, gdje mu možete iskeširati određenu sumu za taj neki spomenuti komad? E, pa da... I to se dogodilo. 

Stefan's Head ime je tog vrlo inovativnog i domišljatog modnog brenda koji počiva na takozvanoj dilerskoj filozofiji. Čar čitave razmjene leži u SMS-u. U trenutku u kojem stigne nova pošiljka limitiranih T-shirtova, Stefan's Head ekipi na listi pošalje SMS poruku s tajnom adresom portala na kojem mogu pogledati odjeću. Svatko se može predbilježiti, no jedini sadašnji diler odjeće je malo izbirljiv pa tako neće niti svima slati povratne poruke. Kako biste pridobili njegovu pažnju morate biti i visoko rangirani na društvenoj ljestvici što tajnoviti gospodin istraži češljanjem vašeg Instagrama i Twittera.

Što se pak dizajna tiče, i tu je Stefan's Head prilično ekskluzivan. Svaka edicija rađena je u suradnji s nekim od popularnih umjetnika, fotografa ili redatelja te je poprilično limitirana tako da dođe samo u ruke odabranih. Gospodin bira, a vi mu plaćate jer on smatra da ste dovoljno kul za njegovu odjeću. Genijalno. Pitamo se samo zašto se sami nismo toga sjetili? Tko prvi njegova djevojka, izreka je koja definitivno vrijedi u slučaju ovog pomalo bizarnog brenda koji je briljantno nanjušio ljudsku psihologiju i potrebu za posebnošću. Pazite, mogli bi se navući.

Stefan's HeadStefan's HeadStefan's Head Stefan's HeadStefan's HeadStefan's HeadStefan's Head 
T. L.
Foto: Stefan's Head
 
Objavljeno: 18.06.2015. u 08:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p