SVJETSKA MODA

Tko ne bi poželio Elie Saab haljine?

Kolekcija koja je iznenadila mnoge
Elie Saab 
subotu u sklopu Paris Fashion Weeka 03. listopada je održana revija modne kuće Elie Saab, a nova kolekcija je iznenadila mnoge. 

Ne postoji žena koja neće ispustiti duboki uzdah na Elie Saab haljine, a vjenčati se u jednoj od njegovih kreacija san je snova velikog broja mladenki. Nova pret-a-porter kolekcija iznenadila je mnoge.
 
Elie Saab
Na prvu se možda čini kako je nova kolekcija okrenula neki drugi list ove modne kuće. Na pisti smo mogli vidjeti sportske jakne koje su kombinirane uz kratke čipkaste haljine. Ženstvene i romantične hlače, kraće dnevne haljine i drugi komadi za dan iznenadili su publiku.
 
Elie Saab 
No, svaki poznavatelj Elie Saab rada zna kako je on svoje zaštitne znakove pretočio i u dnevnu varijantu, ne prezentirajući posve nove komade, nego osvježen način kombiniranja stvari.
 
Elie Saab
Neizostavne su, naravno, bile njegove večernje haljine koje i dalje jednakim intenzitetom oduševljavaju žensku publiku zaljubljenu u elegantne, glamurozne, ali prije svega lijepe haljine u kojima svaka žena izgleda poput princeze.
 
Elie Saab
M.D.
Foto: Splash News, Getty Images
Objavljeno: 04.10.2015. u 10:55
Tagovi: Elie Saab

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p