SVJETSKA MODA

Tko se krije iza titule najšarenijeg modnog para?

Blizanke koje vas neće ostaviti ravnodušnima


T
jedan je mode u New Yorku i sa svih strana smo bombardirani različitim modnim kombinacijama urednica, novinara, buyera, celebrityja, blogera i inih lica. Njihovi stylinzi secirat će se još dugo nakon ove velike modne manifestacije, a spremat ćemo ih i sami u svoje inspiracijske datoteke. U svom tom cirkusu jedan nas šareni par gotovo uvijek razveseli. Široki osmjesi i eklektične kombinacije sinonim su za sestre Beckerman koje trenutno proživljavaju svojih pet minuta slave.

Samantha i Caillianne Beckerman prave su zaljubljenice u modu. Njihov osobni stil ne može proći nezapaženo i česte su gošće street style blogova, a uz to su i diplomirane modne dizajnerice koje iza sebe već imaju liniju odjeće Beckerman koja je evoluirala u blog BeckermanBitePlate. Blizanke žive modu, što dokazuje i njihov impresivan ormar prepun kolekcionarskih dizajnerskih komada. Kao svoje omiljene dizajnere ističu Balenciagu, Dries Van Notena, Chloe, Marni i Isabel Marant, dok svoj stil opisuju kao mješavinu rock'n'rolla, surferskog chica i boja.

Iako su mišljenja o njihovom stilu podijeljena, moramo priznati da im spajanje naoko nespojivog ide sjajno i u moru savršeno stiliziranih odjevnih kombinacija odlično je vidjeti ova simpatična lica koja izgledaju kao da se vraški dobro zabavljaju na svakom koraku.
 
M.M.

photos: beckermanbiteplate, phil oh, pinterest
Objavljeno: 10.09.2014. u 10:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p