SVJETSKA MODA

Tko su nove nade Hollywooda?

Osim odlične glume, one imaju i fenomenalan stil!

Jeste li se ikad zapitali tko su nove nade filmske industrije, tko su još relativno nepoznate mlade glumice čije vrijeme tek dolazi? To su djevojke koje su svoje prve glumačke pothvate imale još kao bebe i djevojčice, a danas su lijepe mlade žene koje čeka blistava budućnost. No, osim što odlično glume sve do jedne su posebne i po svom odličnom stilu koji je s obzirom na njihovu mladu dob fenomenalan!

Pa tko su one? Najprije treba spomenuti plahu Dakotu Fanning koja je još kao mala djevojčica pokazala koliko je zapravo talentirana, sjetite se njezine glume u I am Sam, gdje glumi uz velikana Seana Penna. Danas ima šesnaest godina i trenutno snima film The Runaways sa Kirsten Stewart, a spominje se kako će se pojaviti i u idućem nastavku Twilighta. Tu je i mlada Zoe Kazan koja iza sebe ima filmove Revolutionary Road, The Private Lives of Pippa Lee, Me and Orson Welles i It's Complicated, no uz to i pozamašan broj uloga na daskama Brodwaya. Amanda Seyfried pažnju je privukla u seriji Veronica Mars i Big Love, no njezine uloge u  Mean Girls i pjevački talent u Mamma Mia! stavili su je na listu najtraženijih novih lica. Anna Kendrick svoj je talent pokazala uz Georgea Clooneya u filmu Up in the Air, iako je do tog trenutka bila poznatija među mlađom populacijom zbog filma Twilight.

Treba li posebno spominjati mladu Carey Mulligan? Njezina fenomenalna gluma u An Education osigurala joj je nominaciju za Oscare, Golden Globe, BAFTA i SAG nagrade. Osim što je postala it lice, Carey je zbilja jedna od mladih glumica čiji stil posebno oduševljava. Svaki trenutak na crvenom tepihu je odlično komentiran i za nju su svi već sad uvjereni da će postati nova ikona stila. Emma Roberts je nećakinja odlične glumice Julie Roberts, a svoje prve glumačke pokušaje pokazala je u Valentine's Day, bok uz neke od najvećih lica Hollywooda. Gabourey Sidibe iza sebe ima nekoliko nominacija i već je dokazala svoj talent u filmu Precious, a trenutno snima svoj drugi film Yelling to the Sky. Lea Michele karijeru je počela graditi na kazališnim daskama, a posebna strast su joj mjuzikli. Tako iza sebe ima Les Miserables u kojem je glumila sa samo osam godina i rock mjuzikl Spring Awakening.

Tu je i prekrasna Zoe Kravitz, kćer Lise Bonet i rokera Lenny Kravitza koja upravo snima svoj prvi film Twelve u kojem će se pojaviti uz Emmu Roberts i Chacea Crawforda te film Yelling to the Sky. Za kraj smo ostavili otkačenu Zoey Deschanel koju jednostavno morate obožavati. Osvojila nas je u (500) Days of Summer, a trenutno snima serije  I'm With the Band: Confessions of a Groupie i film Your Highness sa seksepilnim James Francom. No, njezina priča tu ne staje, Zoey ima svoj bend, a u kratkom roku se uspjela nametnuti kao jedna od posebnije i zanimljivije obučenih mladih glumica te si tako već sad osigurati titulu nove trendseterice.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 12.04.2010. u 17:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p