SVJETSKA MODA

Tower Centar Rijeka

Otvoren je Levi's® shop.
Danas je na prvom katu Tower centra Rijeka otvoren Levi's® shop. Nova prodavaonica opremljena je prema novom Levi's®-ovom REVOLUTION konceptu uređenja prilagođenom mladim potrošačima. Levi's® kolekcija prezentirana je u rockerskom okruženju koje će osigurati jednostavan, zabavan i uzbudljiv shopping. U prodavaonici prevladava kombinacija isprano crne i prljavo bijele boje te vizuali koji odražavaju bezvremeni duh kuće.
Prigodom otvorenja, Levi's®  će nagraditi svaku kupnju iznad 500 kuna originalnom Levi's®  majicom. U ponudi novootvorene prodavaonice kupcima je dostupna aktualna kolekcija Jesen/ Zima.  Muška kolekcija obuhvaća veliki izbor jakni, vesti i majica za hladnije dane te majica kratkih i dugih rukava, jednobojnih ili s grafikama eksluzivnog ilustratora Lennarda Schuurmansa inspiriranih putovanjima. Dominantne su crna i siva boja.
I ove sezone Levi's® daje naglasak na žensku kolekciju, a u ponudi je velik izbor majica - jednobojnih ili sa cvjetnim i kariranim detaljima, jakne inspirirane uniformama i ženstvene tunike.
 
Objavljeno: 31.10.2007. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p