SVJETSKA MODA

Trendi hlače koje su osvojile sve trendsetterice!

Drugačiji model koji će vas oduševiti!

Premda je jednostavan izgled nešto što obožavamo, ponekad nije naodmet priliku dati i drugačijim modelima za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled. Naime, kreirati upečatljiv i poseban izgled sa samo jednim komadom nikad nije bilo jednostavnije, a sve zahvaljujući hlačama koje su u vrlo kratkom roku postale jedne od najpoželjnijih!

Spajati nespojivo oduvijek je bilo nešto što modni svijet obožava, a brojna poigravanja nerijetko rezultiraju nekim poprilično sjajnim komadima. Kao što smo spomenuli, ovog puta se radi o hlačama koje objedinjuju dva stila, popularni cargo i nešto elegantniji model s prugicama. Oba modela povezuje svojevrsna otkačena nota koja voli eksperimentiranje stoga ne sumnjamo kako će baš sve kombinacije s ovim hlačama biti drugačije i unikatne. Choosy je brend koji se krije iza spomenutih hlača, a naravno u svojoj ponudi ima velik izbor i ostalih modela, tako da sa sigurnošću možemo zaključiti kako će svatko pronaći onaj koji će se najbolje uklopiti u postojeći stil i garderobu.

Nadalje, kada govorimo o kombiniranju ovih hlača, u potpunosti se prepustile mašti. Jedna od mogućnosti svakako je klasika, odnosno kombiniranje obične jednobojne majice te omiljenih gležnjača ili tenisica, no u tom slučaju svakako pažnju obratite na detalje i modne dodatke. Osim jednostavnosti, možete se odlučiti i za nešto upečatljivije topove ili blejzere koji će divno zaokružiti cijelu modu priču te outfitu podariti drugačiju modnu vibru. Ovaj model hlača jednako dobro funkcionira u dnevnim i večernjim kombinacijama, kao i s visokim i niskim potpeticama, stoga nema baš nikakvog razloga da već danas online ne nabavite svoj primjerak i uživate u kombinacijama koje će bez imalo razmišljanja privlačiti svu pažnju!

Choosy (670 kn)


Objavljeno: 11.02.2020. u 12:16

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p