SVJETSKA MODA

Trendi kolekcija Alexandera Wanga

Underwear as outwear na pisti poznatog dizajnera
Alexander Wang
subotu 10. rujna u sklopu New York Fashion Weeka dizajner Alexander Wang predstavio je novu kolekciju s kojom je ujedno najavio i dugoočekivanu suradnju s adidas Originalsom.

Sportski štih i već prepoznatljivi komadi i ovaj put su se prošetali modnom pistom. Underwear as outwear, koji je ujedno i jedan od vodećih jesenskih trendova, u rukama Alexandera Wanga poprima kulerski, drski, ali u isto vrijeme i casual oblik. S jedne strane tu su zavodljivi negližei i prozirne haljine koje pokazuju jednu seksi stranu poznatog dizajnera. S druge pak strane tu imamo komade koji nas asociraju na muške pidžame.

Alexander Wang
Alexander Wang
U novoj kolekciji pozornost plijeni silueta. Naglas je na struku, a dizajner to čini putem hlača visokog struka i tankih trakica koje zanimljivo ukrašavaju ovaj dio ženskog tijela. No, struk je u fokus stavio i kroz hlače spuštenog struka. Na taj način je dobio dvije siluete koje zajedno odlično funkcioniraju. Bojama je kolekcija poprilično smirena i ujednačena, stavljajući u fokus pojedine kreacije. Na defileu modeli su se prošetali u kreacijama koje su rezultat suradnje Alexandera Wanga i brenda adidas Originals, najavljujući tako veliku kolekciju koja u prodaju stiže na proljeće iduće godine.

Alexander Wang
Alexander Wang
M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 11.09.2016. u 14:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p