SVJETSKA MODA

Tri muze na naslovnici W magazina

Kate, Lara i Natalia predvode izdanje za ožujak
Jednostavna formula za rasprodati magazin s polica trgovina diljem svijeta jest na njegovu naslovnicu postaviti najveće zvijezde modelinga današnjice, baš kao što je to učinio američki W magazin, izabravši kao lica s naslovnice za svoje izdanje za ožujak tri muze koje ne pokazuju znakove posustanja; modne veteranke Kate Moss i Nataliju Vodjanovu te Nizozemku Laru Stone, koja se nalazi u visokom stupnju trudnoće.

Tri supermodela našla su se pred objektivom fotografskog dvojca Mert&Marcus i pokazala najbolje od proljetne mode s predznakom svjetski poznatih dizajnerskih ateljea. Uvijek inovativna publikacija za svoje proljetno izdanje inspiraciju je pronašla na Dalekom istoku i svoje tri muze pod stilističkom palicom Edwarda Enninfula pretvorila u uglađene gejše novog doba, koje dane provode u svilenim kimonima Prade i Puccija te glave ukrašavaju cvjetnim vijencima.

Kate na coveru nosi Pradu, Larine obline istaknute su u dizajnu Hedija Slimanea za Saint Laurent Paris, a Natalia je uskočila u svileni Burberry Prorsum ogrtač. Izdanje se na kioscima očekuje 19. veljače.


H.B.
Photo: W magazine

Objavljeno: 08.02.2013. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p