SVJETSKA MODA

Tri poznate blogerice za Mango

Počeo je novi Mango Street natječaj

Velik broj poznatih brendova s vremena na vrijeme svoje klijente razveseli originalnim natječajima u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade. Zara tako ima svoj ZARA PEOPLE! natječaj koji se bazira na fotografijama stylinga u kojima je korištena roba iz njihove nove kolekcije. Identičan natječaj već nekoliko sezona ima i španjolski brend Mango koji na mjesečnoj bazi najoriginalnijem "street style" natjecatelju poklanja poklon bon u vrijednosti od 500 eura! Mango Street ove sezone odlučio je krenuti s boljim marketingom pa je za zaštitna lica natječaja angažirao tri prekrasne blogerice koje su na ulicama svojih gradova snimile "outfit" post s odjećom i modnim dodacima iz nove Mango kolekcije.

Natalie Suarez (Natalie Of Duty) odlučila se za boemsku kombinaciju u kojoj je sva pažnja usmjerena na genijalan kaput, Alix Bancourt (The Cherry Blossom Girl) divno je spojila plisiranu maksi suknju uz sivu majicu i crvenu torbicu, a Maria (Stella Wants To Die) je odlično isfurala tipičnu trendovsku kombinaciju.

Da biste sudjelovali u natječaju trebate napraviti tipičan "outfit" post u kojem ste kombinirali odjeću iz aktualne Mango kolekcije! A tri simpatične modne blogerice koje su angažirane za novu Mango Street kampanju neka vam posluže kao inspiracija!

A.B.

photos: mango.com

 

Objavljeno: 20.09.2013. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p