SVJETSKA MODA

U Hrvatskoj je snimljen editorijal za portugalski Vogue

Sinergija prirode i umjetnosti!

Da je hrvatska obala jedna od najljepših, odavno poznata je činjenica. Editorijali snimljeni za jedan od najprestižnijih modnih magazina, Vogue baš uvijek odišu vrhunskom estetikom te nose umjetničku priču koja baš nikad ne izostane, a baš jedan takav nedavno snimljen je u Novalji na otoku Pagu.

Na čelu s fotografom Jakovog Baričićem na hrvatskoj obali snimljen je četvrti po redu editorijal za portugalski Vogue. Tema nadolazećeg broja govori o paralelnom svijetu onog stvarnog i virtualnog, što je tematika koja se u današnjem svijetu vrlo često isprepliće.UPSIDEDOWN kao tema broja nametnula je pitanje bolje stvarnosti današnjeg svijeta metaforom zrcala koja je sjajno prikazana fotografskom serijom.

Tim koji je sudjelovao u stvaranju ovog sjajnog broja okuplja kreativan tim kojeg uz Jakova Baričića čine producent i set dizajner Ivan Krasić, stilistica Berta Alvarez, make up artist Saša Joković, hair stilistica Milena Marsić, model Rose Smith i mnogi drugi koji zajedno čine odličnu modnu priču te još jednom opravdavaju činjenicu da Vogue doista je jedan od najboljih modnih časopisa.

Foto: PR
Objavljeno: 11.06.2019. u 11:10
Tagovi: Vogue

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p