SVJETSKA MODA

U Zagreb stiže novi it brend koji je trendsettericama omiljen!

Neodoljivi komadi brenda Mona postat će hit
Da se možemo pohvaliti izuzetno nadarenom regionalnom modnom scenom, dokaz je najnoviji dodatak zagrebačkoj ponudi trgovina. Naime, srpski brend Mona uskoro stiže u poznatu gradsku vrevu nakon više od trideset godina postojanja sa sjajnom jesenskom kolekcijom!

Srpski brend Mona dobro je poznat svim modnim insajderima s ovog dijela Europe. Riječ je o brendu koji više od tri desetljeća iznova nameće trendove u regiji. Točnije, još od davne 1989. godine, obiteljski pothvat urodio je uspješnom tvrtkom kojom sad posluje čak druga generacija, točnije direktor Uroš Momirović i sudeći po ekspanziji na hrvatsko tržište, uspjeh je očit. Kroz narednih nekoliko tjedana, u kolovozu, svoja prva zagrebačka vrata otvorit će u Ilici, a potom slijedi veliko otvorenje još jedne lokacije dok su sve glasnija šuškanja o širenju i na ostale velike hrvatske gradove. Kako i ne bi kad je Mona već desetljećima jedan od omiljenih brendova brojnim djevojkama i ženama iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, a uskoro i Hrvatske.Prepoznatljiva po izrazito chic i sofisticiranim ready-to-wear kolekcijama, Mona je namijenjena samouvjerenim i modernim ženama ali i muškarcima s modnim komadima i dodacima kojima rijetko tko uspijeva odoljeti. Jesenska kolekcija čija je kampanja upravo predstavljana hrvatskoj publici idealni je primjer Monine estetike koja odiše kvalitetom i modernim dizajnom.

Ljubitelji dobrog stila prepoznaju Monu kao brend koji stvara u korak sa svjetskim trendovima, a posebno se ističe radi šarolike ponude modnih dodataka čija je kvaliteta neupitna. Ženstveni i fluidni krojevi i bezkompromisan dizajn odjevnih predmeta s kojima ćete zasigurno biti primjećene odišu neodoljivom elegancijom i komadi su koji ne podliježu trendovima, a opet su omiljeni trendsettericama!Tako jesenska kolekcija obiluje razigranim životinjskim printom, zemljanim tonovima i upečatljivim modnim dodacima. Baloneri, mini haljine i co-ord kompleti inspirirani ludim osamdesetim godinama dodatni su razlog zašto ne sumnjamo kako će Mona postati hit među Hrvaticama, a sve detalje o brendu koji stiže u Zagreb pronađite na službenom Instagram profilu ili zavirite u online shop i odaberite svoje favorite.

Foto: Mona
Objavljeno: 08.08.2019. u 10:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p