SVJETSKA MODA

Ubojita Versace vojska pokorila milansku publiku

Talijanski glamur dobio injekciju vojničkog stila

versace 
Uz seksi zvuk Underground Resistancea energična Versace vojska modela sinoć je, 25. rujna, samouvjereno protutnjala modnom pistom milanskog tjedna mode izmamivši uzdahe oduševljenja i lavinu fotografija koje su preplavile društvene mreže. Čini se kako je Donatella ovoga puta ubola ravno u srce svim ljubiteljicama zavodljivog military stila pokazavši kako mini suknje i animalni print ostaju s nama i sljedećeg proljeća.
 
Kolekcija otvorena maslinasto zelenim sakoom u struku stisnutim remenom i parom vrtoglavo visokih potpetica nastavila se snažnim military komadima oštrih krojeva, nakon kojih su na red došli životinjski print i nešto jača paleta boja. Jarka ljubičasta i zelena miješale su se sa zebrastim i leopard printevima na pripijenim haljinama i kožnim kompletima, ali i nešto voluminoznijim palazzo hlačama i odijelima, nakon čega je svoj trenutak imala i neizbježna crna boja nešto smirenijih krojeva. Kolekcija je završila pravom rapsodijom eklektičnih uzoraka, a sama Donatella Versace je izjavila kako je poruka bila osnaživanje žena, ignoriranje sumnjičavih i prihvaćanje rizika.
 
versace 
Kod luksuzne modne kuće seksipil igra veliku ulogu, pa tako ni ova kolekcija nije mogla proći bez ultra kratkih haljina i hlača kojima je naglasak stavljen na duge noge. Ipak, poneki je, za Versace neuobičajeni moment, poput čarapa sa sandalama ili voluminozni kroj, uspješno izbalansirao situaciju. Kraljica talijanskog glamura čija je modna kuća posljednjih 20 godina jedna od najutjecajnijih u industriji, ove se sezone očigledno odlučila odmaknuti od svojih provjerenih scenarija i karakterističnih krojeva, što je pokazala odjećom, ali i izborom lokacije modne revije koja je umjesto u pompoznom i ulaštenom kazalištu u sklopu Versace palače, održana u industrijskom prostoru na rubnom dijelu grada.
 
versace 
versace 
versace
 versace versace versace  versace versace versace 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 26.09.2015. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p